zaterdag 9 november 2013

Las Vegas here we come

Zo over 23 uur zitten we in het vliegtuig. Dus de voorbereidingen zijn afgerond. Vakantie is begonnen en nu de laatste dingen in pakken enzo. De koffers zijn zo goed als klaar en dan de handbagage. Helaas is het niet gelukt om al online in te checken. Krijgen geen boarding pass willen paspoort zien. Dus maar om 7.00 op Schiphol zijn.

Wat is er allemaal geregeld al:

Vlucht: zondag
10 NOV 10:00 Amsterdam
10 NOV 13:50 Houston
Vlucht duur 10.50 min
Tussenstop 2.45 min
10 NOV 16:35 Houston
10 NOV 18:04 Las Vegas (Nl tijd 3.04)
Vluchtduur 3,29 min
We vliegen dezelfde route terug op woe 21/11 en landen op donderdag 22/11

Het hotel waar we verblijven is het Flamingo Hotel. Onze kamer Go Luxury Strip View
Dus heerlijk 10 nachten relaxen en ontspannen, wandelen, shoppen en genieten van alles wat Las Vegas te bieden heeft. Op donderdag 14/11 maken we een helicopter vlucht naar de Grand Canyon west rim, met landing daar en vliegen we in de schemering terug over de Strip. Totaal ruim 2 uur vliegen in de helicopter.

 
rechts op de hoek ligt Flamingo.


Verder willen we naar het MOB-museum, Bovenop de Stratosphere Tower, de Eifeltoren op en de achtbaan bij New York. Dus genoeg leuke en nieuwe dingen te doen.

Verder sinds augustus spelen we het spel myvegas via facebook. Hier kan je op slotmachines spelen en gouden punten verzamelen. Deze punten kan je inwisselen voor shows, kamers of maatijden/ buffets. Nu hebben wij onze punten ingeleverd en gaan 3x naar een dinerbuffet en 1x ontbijt/ lunch buffet. Onze keuze is gevallen voor de diner op Aria, Mandalay Bay, Mirage en ontbijt Monter Carlo. Dit leverd ons een voordeel op van 225,00 euro.Dit was het voor dit moment, ik ga proberen dagelijks een blog bij te houden.

1 opmerking:

  1. heel veel plezier in vegas, ik zal iedere dag ff kijken of er wat gepost is
    xx debby

    BeantwoordenVerwijderen