dinsdag 19 november 2013

Las Vegas dag 9 relaxen

Dag 9 maandag 18 november: relaxdagje. 

Om 9.00 weer de wekker en na ons klaar gemaakt te hebben, zijn we naar Monte Carlo gewandeld. De straten zijn allemaal weer helemaal schoon en je ziet niets meer dat je aan de marathon doet denken. In Monte Carlo gingen we ontbijten van onze punten. $17,95pp. Wij vonden het een redelijk ontbijt, genoeg keuze maar wel beperkt bv. 2 soorten fruit enzo. Er was een kok die omeletten bakte dus daar heb ik er 1 van genomen met een pannenkoek. En daarna nog 2 toetjes. Roberto had roerei en warme aardappel iets. En daarna nog wat vers fruit. Toen zaten wij vol, best veel geld voor een ontbijt, fijn dat het gratis is. 


We lopen nu naar Aria om daar ons diner buffet te regelen voor vanavond. En besluiten daar ook nog maar even te spelen. Zonder al te veel geluk ik $20,00 verlies en Roberto rond $10,00. Ach staan we redelijk quitte. Hier zitten we ook nog even op de wifi. We lopen richting Ceasar's Palace om nogmaals de Forum shops in te gaan. Hier heeft Roberto bij Nike nog 3 t-shirts gekocht. We lopen door naar de Wallgreens bij Venetian om geld te pinnen en wat te drinken te kopen. Het is weer zonnig vandaag maar wel wat koeler zeker in de schaduw. In de zon is het heerlijk. We terug langs Casino Royaal en hier staan 4 slotmachines buiten waar je 2 gratis spins op mag doen. Beide geen prijs maar wel een bon voor evt $50,00 gratis speel te goed bij inschrijving. Dus wie weet. 
Bij Flamingo nog even de tuin ingelopen om daar ook foto's te maken. Was 14.00 en werden net de pelikanen Bugsy (oprichter hotel Flamingo en maffiabaas) en Virginia (Hollywood actrice en liefje van Bugsy) gevoed. Dus even staan kijken en luisteren. Na de nodige foto's nu op de kamer en even relaxen. We hebben tot 18.00 gerelaxt ik lezen en even slapen, Roberto internet en een filmpje. Na ons gedouched te hebben op pad. Eerst even een kaart op de bus gedaan en dan aan de wandel naar Aria. Voor het buffet. Ging allemaal weer soepel en waren snel aan de beurt. Ook dit is een zeer goed buffet alleen is hier de wijn niet gratis. ($33,99 pp). De keuze is zeker ruimer qua Aziatisch (veel sushi en chinees), veel vis keuze en ook uitgebreide keuze uit Indiaas eten. Ik heb 2 soorten vlees op en uit een mini frituurpannetje vis en chips. Roberto heeft 2x warm op geschept met oa kalkoen. Ook weer ruime keuze in toetjes ik had een lekkere cheese cake en er was keuze uit 10 smaken ijs. Ook erg lekker. Zeer smakelijk buffet maar voor ons redelijk gelijk aan Mandalay. Na het heerlijke eten Aria uit gewandeld richting de bushalte bij Paris om daar de bus naar Freemont Street te pakken. 

 We waren rond 20.15 in Freemont Street. Hier rond gelopen alle winkels bekeken nog een paar dingetjes gekocht. Verder heb ik de nodige foto's gemaakt en ook gefilmd. We hebben gewacht tot het 21.00 uur was en toen de lichtshow boven de straat bekeken. Was een show met de muziek van Bon Jovi klonk helemaal super. Na dit terug naar de bus gewandeld en waren uiteindelijk om 22.00 weer op de kamer. Ik hb nog even alle folders door gelopen om die in orde te maken en veel weg gegooid. En daarna bij alle aankopen de prijsjes eraf gehaald en logisch bij elkaar gedaan zodat ik het morgen zo kan inpakken. Nu maar hopen dat het allemaal in de koffer past en gewicht goed blijft. Ach zien we morgen wel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten