woensdag 13 november 2013

Las vegas dag 3 11/12/13 populaire trouwdag

Dag 3: dinsdag 11/12/13 (Amerikaanse manier van datum) en dus een populaire trouwdatum. 

Rond 9.00 ging de wekker ik was al vanaf 7.30 wakker maar lekker lezen en wat internetten altijd fijn. Tijdens ons ontbijt weer genoten van het uitzicht. Hebben we onze route uitgestippeld voor vandaag. Aan de mensen buiten zien we dat korte broek zeker weer kan, het is alleen wat meer bewolkt. Wandelen eerst naar Mirage om ons in te schrijven bij de Mlife desk en ons buffet voor vanavond daar te regelen. Dit gaat redelijk soepel en wandelen dan langs Ceasar's naar het Bellagio en lopen daardoor heen. 


 Kijken bij de receptie naar de prachtige bloemen van glas aan het palfond en lopen door de botanische tuin nog in herfst stijl. Hier in Bellagio zien we de eerste kerstversiering met tinnen soldaatjes rond draaiend op een plantenbak met allemaal ballen of snoepjes erom heen. Erg mooi, we lopen richting de gratis tram en nemen die naar Monte Carlo. Kijken hier ook meteen rond. Blijft een niet zo bijzonder hotel. Wel prachtige lampen in de lobby. 


We lopen naar buiten en ook hier zijn ze aan het verbouwen, maken een nieuwe entree. We lopen langs NYNY naar de loopbrug richting MGM Grand. Gaan hier naar binnen, jammer genoeg zijn de leeuwen weg en heeft het hotel verder niet zoveel te bieden. Na wat foto's en weer de uitgang gevonden te hebben lopen we naar buiten. Het loopt al weer tegen twaalven dus een mooi moment om een lunch plekje te zoeken. Dit wordt een Subway blijven lekkere broodjes.

Hierna lopen we de M&M's winkel in blijft verrassend om te zien wat je met m&m's allemaal kan en daarna de coca cola winkel. Ook mooie dingen en veel retro. We lopen langzaam terug richting hotel, bezoeken allerlei winkels. Lopen de Miracle Mill bij Planet Hollywood door. Even rondkijken bij sommige winkels. Na Planet Hollywood lopen we Paris ook nog door en blijft een leuke sfeer hebben. Maken de nodige foto's en lopen zo door Bally's in. 

Hiernaast ligt ons hotel en gaan even op de kamer relaxen en iets drinken, is al rond 15.00. Rond 17.30 zijn we weer gedouched en omgekleed en lopen richting Mirage om daar ons buffet te nemen, wat we gewonnen hebben bij het spel op FB. Bij mij staat niet het goede bedrag op de pas en moeten terug naar de Mlifedesk om te corrigeren. Dan kunnen we zonder problemen naar binnen om te eten. Lopen eerst een rondje langs het buffet en ziet er erg lekker uit. Verdeeld in Italiaans, latin, BBQ, aziatisch. Ik neem verschillende soorten vlees en groenten en Roberto neemt zelfs 2x vlees en rijst. Ik neem daarna wel 5 verschillende toetjes en Roberto vers fruit. Smaakt goed, nadit alles gaan we uitbuiken in het casino van Mirage. Ik heb geen geluk en verlies $12,00 en Roberto wint $10,00. 

Rond 19.00 besluiten we verder te wandelen richting de Forum shops van Ceasar's Palace en zo het hotel in. Wat is ook dit weer groot. Ik besluit om een fonteinenshow nu met muziek te zien. Bij het aankomen lopen speelt Billy Jean van Michael Jackson en lopen naar andere kant van het meer en wachten daar op de volgende. Dat is My heart will go on van Celine Dion. Prachtige muziek samen met de fonteinen. 

 
We lopen nog verder naar de Wallgreens, ik maak prachtige foto's. Kijken rond in Wallgreens en kopen wat drinken voor op kamer. Dan zijn de voeten er wel klaar mee, hebben beide een blaar en lopen terug richting hotel zijn rond 21.30 op de kamer. Even internetten, tv kijken en lezen en dan gaat rond 23.00 het licht uit. We zijn beide net in slaap als er 23.25 iemand op de deur staat te kloppen. Blijkt de verkeerde kamer te zijn. Vallen gelukkig meteen weer in slaap.
Wat ik gisteravond nog vergat te tikken we liepen bij Paris bij de Eiffeltoren en zag plots dat de straat helemaal leeg was en er kwamen 3 politieauto's naast elkaar rijdend aan met zwaailichten. Daar achter reed een soort platte vrachtwagen met hele grote zwenk arm en filmcamera en daar achter een ouderwets ijswagen idee met mensen eruit hangend. Ze riepen je moet juichen en zo is voor een film. Ging heel snel hoor. Later op de kamer zagen we ze van de andere kant langs rijden. Grappig hoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten