dinsdag 12 november 2013

Las Vegas dag 2 Veteranendag

Dag 2: maandag 11/11/13 Veteranendag.
Ik heb een onrustige nacht gehad met al om 0.15 en 2.00 wakker weet ik het te rekken tot 5.15 maar dan ook echt klaar wakker. Me vermaakt met lezen en blog van gister schrijven en tot slot door de gordijnen naar de zonsopkomst op de gebouwen gekeken. Roberto is gewoon knock out tot de wekker om 8.00 gaat. We eten een evergreen voor het raam genieten van ons uitzicht op de rotsen en verbazen ons hoeveel mensen er al op de Strip lopen in korte broek en t-shirt. Na ons klaar gemaakt te hebben ook de korte broek aan lopen we naar Harrah's om daar de bus naar downtown te nemen. We stappen ergens uit en lopen richting de parade route komen al allerlei voertuigen tegen.  

Zoeken een mooi plekje met de zon in de rug en het vest kan al uit. Om 10.00 begint de parade en bestaat uit 126 deelnemende partijen. Gelukkig staan we aan het begin van de route maar voordat alles langs is loopt het tegen 12.00. Het was zeker weer indrukwekkend maar had minder vaart en liep niet zo gladjes als vorig jaar. Het stond ook regelmatig helemaal vast. We besluiten om terug te lopen naar Stratosphere Tower om daar iets te eten en even rond te kijken. Wordt kipnuggets bij de Mac. Na lekker even iets gedronken te hebben lopen we naar de grootste giftshop Bonanaza. Gewoon even lekker rond kijken. We pakken daar de bus naar Mandalay Bay, de eerste zat vol en rijdt door maar de volgende konden we in zitten boven. Bij Mandaly Bay stappen we uit en gaan dit hotel bezoeken. Het blijft een mooi en indrukwekkende luxe. Ons even georiƫnteerde waar het buffet is voor later deze week. We lopen binnendoor naar Luxor langs allemaal winkels. Het blijft mooi versierd maar zo donker allemaal. Na de nodige foto's lopen we hier ook weer binnendoor naar Excaliber.


Hier nemen we weer een 1/2 l te drinken bij de mac. En kunnen er dan weer tegenaan. Excaliber blijven wij wat minder aantrekkelijk vinden. Wel mooie harnassen gezien. Via de loopbrug lopen we zo New York in besluiten om deze ook nog maar te bekijken en maken weer de nodige foto's. Je ziet hele herkenbare dingen van New York. Zonde dat het water rondom het vrijheidsbeeld weg is, samen met de 2 bootjes. En het stuk naar de Brooklyn Bridge ligt helemaal open. Na dit alles ben ik wel wat moe dus pakken de bus bij de M&M winkel terug naar Harrah's. Zijn rond 16.30 weer op de kamer. Roberto gaat even lekker een filmpje kijken en ik slaap een uurtje. 


Na ons gedouched te hebben gaan we rond 19.00 uur op pad richting Fashion Showmall om daar iets te eten en rond te kijken. We eten bij sbarro een smaakvolle spaghetti met meatballs. We kijken rond in de mall uiteraard ook bij de disneystore. Leuke kerstspullen weer. En besluiten dan richting TI te lopen. Op dit moment ligt er geen water in het meer bij de boten. Erg jammer maar moet ook onderhouden worden. Aan de overkant bij Venetian zijn ze de lichtshow die volgende week begint aan het testen op de Rialtobrug. Ziet er mooi uit. We lopen nog het Mirage in zien het prachtige aquarium achter de recptie. Ook hier kijken we waar het buffet is om te eten. Ziet er mooi uit. We lopen weer naar buiten. Ik loop vanavond in lange broek en trui en het is heerlijk. Soms te warm in de casino's. We gaan richting het hotel, de stoep voor Ceasar's is afgesloten vanwege een filmopname/ fotoshoot van the Vortex. Dit duurde vanaf 19.00 totdat wij de gordijnen sloten om 23.30. Even nagevraagd bij de receptie over het internet en is dit geregeld. Zitten we lekker op de kamer van het uitzicht te genieten en alles wat bij de foto shoot komt kijken. Verder natuurlijk ieder kwartier de fonteinen gezien. De kluis wilde niet meer open met onze spullen erin. Gebeld met de receptie en na een half uur kwam de technische dienst en kreeg hem met de sleutel open. Bleek dat de batterijen op waren deze zijn vervangen. Ik heb beneden nog een colaatje gehaald voor ons. Rond 23.30 ging ik slapen en Roberto was nog wat aan het doen op ipad. Weer een mooie dag voorbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten