dinsdag 19 november 2013

Las vegas dag 10 Laatste dag

Dag 10: dinsdag 19 november Laatste Dag. 

Ik was vandaag al om 8.30 aangekleed en maar meteen naar beneden gegaan om ontbijt te halen. Was weer een flinke rij. Nog even met 2 NL mannen uit Groningen staan praten over Vegas enzo. Dan gaat het wachten snel. Na het ontbijt naar binnen te hebben gewerkt. Het busbedrijf gebeld om de shuttle te regelen voor morgenochtend 5.00 buiten. Dus staan vroeg op. Daarna op de 3e etage bij het conferentiecenter ons ingecheckt en de boardingpassen uitgeprint. Dus ook dat is geregeld. 

Nu zijn we klaar om op weg te gaan naar de bus bij Paris. Daar pakken de SDX en stappen uit bij Bonneville transit om vandaar naar de pawn shop te lopen. Nu is hij open en zeker leuk om even binnen te kijken. Is weer druk genoeg met mensen die rond kijken. Roberto heeft nog 2 muntsets gekocht en ik ook een setje. Dus leuk geslaagd. Geen bekenden gezien. Het is vandaag bewolkt en voelt echt koeler aan.

                                     


Dus terug naar de bus gelopen en de Deuce naar Ceasar's genomen. Terug op de kamer alvast even alles in de koffer gedaan qua kleding en aankopen. Tnt. zitten we zeer goed met gewicht beide rond 16 kg. Dus gaat goed komen. Hoeven geen extra tas te kopen. Het liep tegen 13.00 dus besluiten te gaan lunchen in Fashion showmall. Deze keer KFC. Smaakte goed. Verder nog even door de mall gelopen en ik tot slot het 1 en ander nog bij de Disneystore gekocht. Op 2 mensen na klaar voor de sinterklaas dus een goede score. Het is nu rond 15.00 zijn op de kamer even relaxen, lezen, internetten. We hebben op tijd gedouched en zijn voor 18.00 weer op pad gegaan.


Toen we het hotel uitkwamen lopen stond er een jongen voor het hotel met ene bord in zijn handen voor $20,00 mag je je in mijn ballen schoppen. En er was dus een gek die dat deed en die gozer dook flink in elkaar en iedereen erom heen flink lachen. 

Lekker gegeten in de Mirage bij de California Pizza Kitchen. We kwamen 18.55 buiten bij Mirage dus snel plekje aan het meer gezocht om als nog de Vulkaanuitbarsting te zien en te filmen. Hierna zijn we nog gaan wandelen even de Forum shops in voor een plas stop en verder richting Bellagio. Hier kwamen precies om 19.28 aan gelopen en zou dus elk moment kunnen beginnen. Deze ook nog gefilmd het was nu Singing in the rain. Erg mooi gedaan. 


Verder gelopen tot aan de coca cola winkel hier nog iets gekocht en op het gemak terug. Toen we langs Paris liepen was er weer een fonteinenshow en nu op Billy Jean blijft mooi om te zien. Om ons Vegas avontuur goed af te sluiten nog even in het Flamingo op de machines ons geluk geprobeerd, maar beide $ 20,00 kwijt, maar wel leuk nieuwe automaten geprobeerd. Ik zat op een machine met vissen met 6 op een rij en dan moest je af en toe tegen elkaar vissen op een groot scherm boven je en kreeg je punten voor. Grappig gedaan. Nu 21.30 op de kamer handbagage inpakken, laatste spullen in de koffer en nog even alles opladen en doen. Tot slot internetten en een drankje voor het raam. Nog even uitzicht genieten. Niet te laat slapen, want om 4.00 de wekker en om 5.00 moeten we klaar staan voor de bus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten