zaterdag 23 november 2013

Dag 11/12 Woensdag 20 en donderdag 21 november : De TerugreisDag 11/12 Woensdag 20 en donderdag 21 november : De Terugreis


De wekker stond op 3.45, maar om 3.35 waren we allebei al wakker en wat bleek beide hebben elk uur op de klok voorbij zien komen. Dus na een slechte nacht ons op het gemak klaar gemaakt en de laatste spullen in gepakt. Nogmaals alles wegen en we zitten goed. Rond 4.15 naar beneden gegaan om ons uit te checken. Alle kosten klopte alleen de kamer en fee, internet was er netjes van af. Ik vroeg nog om een leukere kamer kaart om te houden en heb ik gekregen. Nog tot 4.35 even bij de koffiebar zitten wachten. Ook zagen we dat de hotelwinkel gewoon nog open was. Ik ging nog even plassen moest in het casino en je zag echt nog een aantal mensen achter de machines zitten te spelen.


Rond 4.35 zijn we op het gemak naar achterin het hotel gelopen en daar naar buiten om de busjes ophaal plaats aan de weg te lopen. Daar zaten ook al een aantal anderen te wachten. Ons busje kwam netjes om 5.00 aan gereden en bracht ons naar de luchthaven. Maakten nog een stop bij Bellagio. Zagen dus dat s'nachts de lichtjes van de Eiffeltoren uit zijn. We waren voor 5.30 op de luchthaven, inchecken ging via de schermen goed en de koffers waren netjes qua gewicht. We mochten verder richting de controles lopen. Eerst ons ticket en daarna alle spullen uit en op de band. Allemaal er weer netjes door heen.  Eerst bij de E-terminal wat rond gelopen en daarna de tram naar de D-terminal genomen. Hier bij de starbucks een muffin genomen beide en iets te drinken. Daarna langs alle winkeltjes gewandeld. Verder hadden we ook gratis wifi hier dus even lekker kletsen op de what’s app. Rond 7.45 begonnen we met boarden en vertrokken netjes om 8.20 de lucht in. Waren beide erg moe dus zitten knikkebollen heb met opstijgen nog even de Strip gezien en toen sliep ik. Na 1 uur weer wakker en kregen we iets te drinken. Binnen 3 uur waren we al weer in Houston.  En wel om 13.15 ( 2 uur tijdsverschil).  Nadat we het vliegtuig uit waren hebben we eerst een broodje bij Subway gegeten en daarna bij de United club gaan zitten. Daar hadden we wifi en hebben we beide even in een massage stoel gezeten. 3 min voor $1,00. Wel erg hard, maar ook wel lekker. 


Onze overstap tijd voor dat het boarden begon was 1,5 uur. Dus na 1 uur richting onze gate gewandeld, was nog een flink stuk. We vlogen weer om 15.45 en het boarden begon om 15.00. Toen we zaten bleek het een vrij leeg vliegtuig te zijn dus wij zaten met zijn twee├źn op 3 stoelen.  De vlucht duurde zo’n 9 uur. Na wat te drinken en een snack en de warme maaltijd met pasta. Was het ondertussen donderdag geworden. De klok was 7 uur vooruit gegaan.

Ik heb zo’n 3 uur geslapen en Roberto helemaal niet lekker films gekeken. Toen ik wakker was heb ik even gelezen en daarna verschillende afleveringen van series gekeken. Rond 6.30 kregen we ons ontbijt. Warme croissant en vers fruit. Behoorlijk smaakvol en we landen netjes om 8.15 op schiphol. Het duurde even bij de douane en met de koffers maar alles was goed aangekomen. Thuis bleek dat de mijne was open gemaakt er lag een briefje in.  En zo kwam er weer een einde aan een mooie reis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten